NÁŠ TIP: Využijte extra výhodné poštovné pouze za 39,- Kč s Balíkovnou a ušetřete na další dobroty pro vaše mazlíčky!

10 důvodů, proč být s vaším parťákem v komunitě MyFitmin

V dnešní uspěchané době, kdy se kvalitní životní styl stává prioritou, si uvědomujeme, jak důležité je přenést důležité hodnoty i na naše čtyřnohé přátele. Komunita MyFitmin byla vybudována právě proto, abychom spojili milovníky zvířat, kteří chtějí svým mazlíčkům poskytovat tu nejlepší péči. Naše společná vášeň pro zvířata nás motivuje k tomu, abychom se vzdělávali, sdíleli zkušenosti a aktivně se podíleli na zlepšení životní kvality našich čtyřnohých kamarádů. 

Pokud milujete svého čtyřnohého přítele a chcete pro něj to nejlepší, členství v komunitě MyFitmin vám otevře dveře k mnoha výhodám.

Pridejte se k nam_3 

Sepsali jsme pro vás 10 důvodů, proč se k nám přidat:

1. Prohlídky výroby

Jako člen komunity MyFitmin máte jedinečnou příležitost nahlédnout do zákulisí výroby krmiv značky Fitmin. Zjistíte, jak se naše kvalitní produkty vyrábějí, a že do nich přijde opravdu jen to nejlepší pro vaše mazlíčky. Tato zkušenost vám umožní lépe pochopit, co svému zvířeti dáváte. 

2. Poradenství

Máte otázky ohledně výživy, veterinární péče nebo chovu? Naši odborníci jsou vám k dispozici a rádi poskytnou poradenství v oblastech, které jsou pro vás důležité. S námi budete mít jistotu, že děláte pro svého mazlíčka to nejlepší.

3. Nové poznatky a trendy

Ve světě výživy a péče o zvířata se neustále objevují nové trendy a poznatky. MyFitmin vám přináší aktuální informace a rady, které vám pomohou zůstat v obraze a poskytnou vašemu mazlíčkovi kvalitní život.

4. Vzdělávání naživo i online

Ať už preferujete osobní setkání nebo online formáty, MyFitmin nabízí široké spektrum vzdělávacích příležitostí. Připravujeme pro vás online webináře, které vás obohatí o nové znalosti a dovednosti. Stačí sledovat stránky myfitmin.cz, kde se dozvíte o plánovaných akcích.

5. Vývoj a testování nových produktů

Máte možnost se zapojit do vývoje a testování nových produktů. Vaše názory a zkušenosti jsou pro nás cenné a pomáhají nám vytvářet krmivo a příslušenství, které splňuje potřeby našich čtyřnohých přátel. Navíc váš mazlíček dostane možnost ochutnat produkty přednostně před uvedením na trh.

banner MyFitmin_Spolu_1280x400_m

 

6. Zábava na společných akcích

MyFitmin organizuje různé akce, které jsou nejen informativní, ale i zábavné. Od procházek až po společenské akce – u nás si užijete chvíle plné smíchu a pohody s ostatními milovníky zvířat.

7. Překvapení, soutěže a dárky

Členové MyFitmin se mohou těšit na překvapení, soutěže a dárky na našich stáncích Fitmin nebo v Pestauraci. Stačí sledovat kalendář akcí na myfitmin.cz a užít si s námi fajn strávený čas obohacený dárkem či výhrou.

8. Věrnostní program na e-shopu

Jako člen komunity MyFitmin získáváte přístup k věrnostnímu programu na našem e-shopu. Sbírejte body za nákupy a vyberte si z široké nabídky VIP produktů za body. Ušetříte tak peníze a navíc uděláte svému mazlíčkovi nebo sobě radost. Dárky pravidelně obměňujeme.

9. O novinkách víte jako první

Jako člen MyFitmin budete vždy informováni jako první o novinkách, akcích a zajímavostech. Ať už jde o nové produkty, speciální akce nebo vzdělávací příležitosti, nikdy vám nic neunikne.

10. Podpora vašich akcí

MyFitmin aktivně podporuje akce, které organizujete vy, členové komunity MyFitmin. Ať už se jedná o výstavy, procházky nebo charitativní akce, jsme tu, abychom vás podpořili a pomohli vám zrealizovat vaše plány.

Stále váháte? Podívejte se na video o MyFitmin:

Jak se stát členem

Registrujte se na eshopu fitmin.cz. Pravidelně na eshopu nakupujte a sbírejte body za nákup.
Po nasbírání 400 bodů
 se stanete členy komunity MyFitmin

Zaregistrovat se

Připojte se k nám do komunity MyFitmin a využívejte všech výhod pro sebe i pro svého čtyřnohého parťáka. Společně tvoříme silnou a podporující komunitu, která se stará o zdraví a štěstí našich mazlíčků.

Těšíme se na vás!